nieuwsbrief 4

                           Nieuwsbrief

Op 3 en 17 november hebben we onze eerste activiteiten in de Grote beemd gehad. De avonden zaten vol en er hing een leuke sfeer. Van de eerste avond leerde we dat een ruimte met minder prikkels fijner zou zijn. Vanaf 17 november zitten we voortaan in het bijgebouw i.p.v. het hoofdgebouw. Hier zitten wij alleen, dus lekker rustig.

Onze acties

Nog steeds zijn we lege flessen aan het verzamelen. We kunnen jullie vertellen dat we volgend jaar in de maand april zijn uitgekozen voor de lege flessen actie van De Plus op de Heyhoef en in de maand oktober zijn uitgekozen voor de AH Dalempromenade. Deze maanden kunnen er dus via deze winkels lege flessen gedoneerd worden. Echt super tof!!

Vrijdag 26 november is het weer Black Friday.

De dag met veel korting.

Vergeet niet eerst SponsorKliks te bezoeken. Jij vindt daar de winkels met de hoogste kortingen en Stichting Social kids Tilburg ontvangt commissie over jouw aankopen.

Zonder dat jij hier extra voor betaald.

Bezoek https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12021&so=fbp en sponsor Stichting Social kids Tilburg gratis!

Hoe werkt gratis sponsoren?
Als jij via bovenstaande of onderstaande link iets koopt dan ontvangt Stichting Social kids Tilburg commissie. In de link is namelijk ons ID opgenomen, zodat SponsorKliks weet aan wie ze geld moeten overmaken. Jij betaalt dezelfde prijs als je direct naar de webwinkel zou gaan, vandaar dat het gratis sponsoren wordt genoemd.

Bekijk andere winkels op de SponsorKliks-pagina van Stichting Social kids Tilburg via: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12021&so=fbp

Op 28 november zouden we op de Braderie in dongen hebben gestaan ter promotie van onze stichting. Helaas heeft dit geen doorgang mogen hebben door de huidige maatregelen. Hopelijk krijgen we hierin volgend jaar een herkansing.

Nieuwtjes

Vanaf 2022 hebben we ook een locatie gevonden waar we gebruik van mogen maken voor onze knutsel activiteiten. Dit geheel kosteloos!! Zo blij met deze kans! Ooit hopen we een eigen locatie te krijgen, maar dat is verre toekomst. We zijn deze samenwerking aangegaan met……….

wonen in balans.png op winkelcentrum dalem!

Ook blijven we gebruik maken van de ruimte in de Grote beemd. Daar organiseren wij de activiteiten waar we bewegingsruimte bij nodig hebben. In de eerste week van december komen de activiteiten voor januari en februari op onze site dus houd ons in de gaten.

We blijven voorlopig met aanmelden via de mail werken. Onze groep willen we niet te groot. Dan gaan we ons doel voorbij. vol=vol dus geef je op tijd op om teleurstelling te voorkomen.

Een dankwoordje

Onze stichting bestaat inmiddels een half jaar. Dankbaar zijn wij voor al die lieve mensen die ons op wat voor manier dan ook willen helpen. Nooit gedacht dat dit het resultaat zou zijn na een half jaar. Zo veel leuke reacties, zo veel leuke mensen, zo veel hulp van alle kanten. Wij vinden dit heel bijzonder en krijgen hier nog meer energie van. Dankzij jullie kunnen we de kinderen die zich aanmelden een leuke avond bezorgen. Wij zijn jullie dan ook erg dankbaar !