Workshop Het Autisme Belevings Circuit

Veel kinderen binnen onze stichting hebben autisme. Deze doelgroep verdiend het dat andere inzicht krijgen in de belemmeringen die ze dagelijks ervaren. Binnen onze stichting hebben we 2 gecertificeerde trainers van het autisme beleving circuit en beschikken we over de licentie vanuit autisme centraal te Gent. Tijdens deze +/- 3 uur durende workshop ga jij door middel van een aantal opdrachten beleven hoe het voor iemand is om met autisme te leven. Detailgerichtheid, overzicht, inlevingsvermogen en plannen en organiseren komen allemaal aan bod. Door het volgen van deze workshop ga jij met een mooie ervaring de deur uit, waarmee je meer begrip en inzicht hebt in mensen met autisme.

Kosten:

Wij vragen een vrijwillige bijdragen aan onze stichting.

Wij bieden jou onze workshop aan en steun jij onze stichting zodat wij weer mooie activiteiten neer kunnen blijven zetten. Een win/win situatie dus. Iedereen vanaf 14 jaar kan zich voor deze workshop opgeven.

Wij kunnen deze workshop ook bij u op locatie komen geven voor een passende prijs. Zeer nuttig voor b.v. familieleden, andere verenigingen, stichtingen, werknemers, scholen of andere zorgprofessionals.

Interesse? stuur een mail naar info@socialkidstilburg.nl