Workshop Het Autisme Belevings Circuit

Veel kinderen binnen onze stichting hebben autisme. Deze doelgroep verdiend het dat andere inzicht krijgen in de belemmeringen die ze dagelijks ervaren. Binnen onze stichting hebben we 2 gecertificeerde trainers van het autisme beleving circuit en beschikken we over de licentie vanuit autisme centraal te Gent. Tijdens deze +/- 3 uur durende workshop ga jij door middel van een aantal opdrachten beleven hoe het voor iemand is om met autisme te leven. Detailgerichtheid, overzicht, inlevingsvermogen en plannen en organiseren komen allemaal aan bod. Door het volgen van deze workshop ga jij met een mooie ervaring de deur uit, waarmee je meer begrip en inzicht hebt in mensen met autisme. Tevens steun jij onze stichting zodat wij weer mooie activiteiten neer kunnen blijven zetten. Een win/win situatie dus. Iedereen kan zich voor deze workshop opgeven. Wij kunnen deze workshop ook bij u op locatie komen geven. Zeer nuttig voor b.v. andere verenigingen/stichtingen/werknemers/scholen of andere zorgprofessionals. Voor Jeugdzorgwerkers en jeugd-en gezinsprofessionals zijn er tevens mogelijkheden om 3 skj punten te krijgen hiervoor.

Kosten: €40,- pp incl. koffie/thee en bewijs van deelname.

Er zijn mogelijkheden deze workshop te volgen via de meedoenregeling. Er zijn voor deze mensen dan verder geen kosten aan verbonden.

minimale aantal deelnemers per workshop is 6 en maximaal 12

Voor externe organisaties kunnen we een maximum van 18 deelnemers verzorgen. Wij komen dan graag bij u op lokatie. Voor een passende prijsopgaven neem contact met ons op.

Interesse? stuur een mail naar info@socialkidstilburg.nl