Onze vrijwilligers

Mijn naam is Wesley en ik ben 40 jaar oud. Ik woon in de Reeshof en heb een gezin met een zoon van 9 jaar. Mijn hobby’s zijn, darten, vissen, wandelen en op vakantie gaan. Ik ben al ruim 20 jaar actief in de bouw, waardoor ik deze ervaring mee kan nemen in de activiteiten, zoals bijvoorbeeld knutselen. Ook ben ik de laatste jaren gegroeid in het omgaan met kinderen die een andere benadering nodig hebben om  beter tot hun recht te komen. Mijn rol als vrijwilliger is op mijn pad gekomen en op mijn lijf geschreven. Ik vind het leuk om jongeren met elkaar te verbinden en om iets bij te dragen aan het verrijken van onze wijk. Precies waar deze stichting voor staat.

Groetjes Wesley.

Mijn naam is Inge van Zon. Ik ben 40 jaar oud, en moeder van een zoontje van 9.
De afgelopen jaren heb ik met eigen ogen gezien hoe lastig het is voor bepaalde kinderen om aansluiting te zoeken, of om een plekje te vinden, waar het fijn voor ze is.
Toen ik gevraagd werd voor Social kids heb ik dan ook geen minuut getwijfeld om hier vrijwilliger te worden.
Ik denk dat ik hier dan ook heel veel energie en waardering uit ga halen.
Ik hoop dan ook dat er veel meer mensen zich bij ons aan willen sluiten, zodat we er samen een succes van kunnen maken.
Hopelijk kunnen we dan  in de toekomst d.m.v. sponsoren leuke activiteiten organiseren.
Want elk kind verdient toch een plekje waar hij of zij plezier kan hebben met anderen !!!!

Groetjes Inge

Hoi hoi ik ben Pascale Morre en woon met mijn man en 2 kinderen in de Reeshof. Ik vind het super leuk om kinderen met een rugzakje te helpen en bezig te houden. Zelf heb ik een zoon van 14 jaar met autisme en een dochter van 8 die op het speciaal onderwijs zit.

Hopelijk gaan we er hele leuke activiteiten van maken. Groetjes Pascale Morre.

Mijn naam is Dowie van Ingen .

Ik ben 29 jaar oud en woon samen met mijn man in de Reeshof. Ik werk in een horecabedrijf in een verzorgingshuis met ouderen. 
Voorheen was ik actief bij verschillende organisaties waar ook kinderen komen, die speciale aandacht nodig hebben en zich daar op hun eigen manier kunnen ontwikkelen. 
Ik heb dus al heel wat ervaring met die doelgroep. En de laatste jaren ook veel geleerd over hoe deze kinderen te begeleiden. Het is voor bepaalde kinderen erg lastig om mee te kunnen doen aan sociale clubs en een plek te hebben waar ze zich veilig voelen. Bij social kids maken we dit mogelijk. Een veilige plek waar je mag zijn wie je bent en waar je geaccepteerd wordt, vind ik zelf ook heel belangrijk. Ik hoop in de toekomst  nog veel voor social kids te mogen betekenen.