Onze vrijwilligers

Mijn naam is Wesley en ik ben 40 jaar oud. Ik ben woonachtig in de Reeshof en heb een gezin met een zoon van 9 jaar. Mijn hobby’s zijn, darten, vissen, wandelen en op vakantie gaan. Ik ben al ruim 20 jaar actief in de bouw, waardoor ik deze ervaring mee kan nemen in de activiteiten, zoals bijvoorbeeld knutselen. Ook ben ik de laatste jaren gegroeid met het omgaan van kinderen die een andere benadering nodig hebben om  beter tot hun recht te komen. Mijn rol als vrijwilliger is op mijn pad gekomen en op mijn lijf geschreven. Ik vind het leuk om jongeren met elkaar te verbinden en om iets bij te dragen aan het verrijken van onze wijk. Precies waar deze stichting voor staat.

Groetjes Wesley.

mijn naam is Inge van Zon. Ik ben 40 jaar oud , en moeder van een zoontje van 9.
De afgelopen jaren heb ik met eigen ogen gezien hoe lastig het is voor bepaalde kinderen om aansluiting te zoeken ,of om een plekje te vinden waar het fijn voor ze is.
Toen ik gevraagd werd voor  Social kids heb ik dan ook geen minuut getwijfeld om hier vrijwilliger te worden.
Ik denk dat ik hier dan ook heel veel energie en waardering  uit ga halen.
Ik hoop dan ook dat er veel meer mensen zich bij ons aan willen sluiten, zodat we er samen een succes van kunnen maken.
Hopelijk kunnen we dan  in de toekomst d.m.v. sponsoren leuke activiteiten organiseren.
Want elk kind verdient toch een plekje waar die plezier kan hebben met anderen !!!!

Groetjes Inge

Graag wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Rieky, ik heb mij gemeld als vrijwilligster omdat het doel me erg aanspreekt. Geduld en creatief bezig zijn zijn toch wel mijn specialiteiten. Hier ben ik thuis ook regelmatig mee bezig. Als Moeder en Oma van kinderen in diverse leeftijdscategorieën heb ik natuurlijk genoeg ervaring. Ik ben een echt mensen mens zoals ze dat zeggen. zorgzaam en vriendelijk. Ik kan goed met kinderen en met ouderen mensen omgaan en met dit gegeven als achtergrond wil ik mijn steentje graag bijdragen aan stichting Social Kids Tilburg.

groetjes Rieky

Hoi hoi ik ben Pascale Morre en woon met mijn man en 2 kinderen in de Reeshof. Ik vind het super leuk om kinderen met een rugzakje te helpen en bezig te houden. Zelf heb ik een zoon van 14 jaar met autisme en een dochter van 8 die op het speciaal onderwijs zit.

Hopelijk gaan we er hele leuke activiteiten jaren van maken. Groetjes Pascale Morre.

Mijn naam is Dowie van Ingen .

Ik ben 29 jaar oud en woon samen met mijn man in de Reeshof. Ik werk in een horeca bedrijf in een verzorgingshuis  met ouderen. 
Voorheen actief bij verschillende organisaties met kinderen die speciale aandacht nodig hebben en  zich daar op hun eigen manier kunnen ontwikkelen. 
Heb al heel wat ervaring met  kinderen die speciale aandacht nodig hebben  om met hen  activiteiten te doen. De afgelopen jaren heb ik veel geleerd hoe  je om moet gaan  met het gedrag  van kinderen het is voor bepaalde kinderen erg lastig om mee te kunnen doen aan sociale clubs en een plek te hebben waar zich veilig voelen, bij social kids maken we dit mogelijk.Een veilige plek vind ik zelf ook heel belangrijk dat je mag zijn wie je bent en dat je geaccepteerd mag worden zoals  je bent. Ik hoop in de toekomst  nog veel voor social kids te mogen betekenen