NIEUWSBRIEF 3

Nog zo’n 2,5week en dan starten we met de activiteiten in de grote beemd. De inschrijvingen zijn in volle gang en we kunnen jullie vertellen dat we trots zijn op de hoeveelheid aanmeldingen. Sommige avonden is bijna ons maximum bereikt. We willen namelijk niet te grote groepen. Wij hebben er dan ook echt heel veel zin in!

Acties

Er lopen op dit moment verschillende acties om er voor te zorgen dat we volgend jaar zeker verder kunnen en de kosten hiervoor kunnen betalen.

 • Als eerste zijn we begonnen met het verzamelen van lege flessen. We gaan hiervoor langs de deuren en hebben op verschillende adressen bakken staan waar gedoneerd kan worden. Wat een leuke reacties krijgen we. We hebben al heel wat flessen in ontvangst mogen nemen. Je kunt de flessen nog tot 31-12-2021 inleveren op Oosterbeekstraat 73, Megenstraat 155, Dreischorstraat  44 en Mastenbroekstraat 3 of misschien komen we ook bij jou aan de deur!
 • Varkentjeskrassen. Je kiest een varkentje en krast die open. Het bedrag dat eronder zit ( is tussen de €0,50 en €3,00) dat doneer je dan aan onze stichting. Als dank daarvoor krijg jij 8 kortingsbonnen van ons. Met deze varkentjes komen we ook bij u aan de deur. De actiebonnen zijn tot eind 2022 geldig
 • Als laatste hebben we ons aan kunnen melden bij Sponsorkliks. Hier kun je online shoppen bij heel veel winkels. Het product dat je koop is niet duurder maar wij als stichting krijgen een commissie over jou aankoopbedrag. Je kunt onze stichting dus helpen door via de volgende link jou online aankopen te doen.
 • https://app.getresponse.com/click.html?x=a62b&lc=SeCvnF&mc=Co&s=BVQBDxJ&u=hXBJI&z=E9Zltkt&

  Wat staat er op de planning?

  Op 28 november mogen wij op de braderie in dongen komen staan. Dit is mogelijk gemaakt door Koolen & Koolen. Deze braderie is in het centrum Hoge Ham in Dongen. Wij hebben daar natuurlijk weer iets heel gezelligs voor bedacht. Kom jij ook even langs?

  Daarnaast zijn we nog met verschillende mensen in gesprek om ook volgend jaar weer leuke acties te bedenken om zo onze kosten te kunnen blijven betalen en de activiteiten gratis te houden. Zodra hier meer over bekend is horen jullie dat. Als jij nog een leuk idee hebt of jij kunt ons hierbij helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Ook zijn wij op dit moment bezig om de activiteiten voor volgend jaar te plannen. Hier zijn al hele leuke ideeën voor, maar het kan natuurlijk altijd leuker. Heb jij een leuk idee? Of kun/wil jij een keer jouw sport komen promoten? Heb jij een leuk bedrijf dat gericht is op kinderen en wil jij een avondje voor onze kinderen vrij maken? Mail dan naar info@socialkidstilburg.nl of bel ons op 06-16717669.

  Oproep

  Als laatste een kleine oproep. Voor de activiteit van 15 december hebben wij nog spullen nodig. Om de kosten te beperken willen we een beroep doen op onze volgers. Heb jij toevallig nog wat oase liggen? Of versieringen voor in kerststukjes die u aan ons wil doneren? Laat het ons dan weten dan komen wij deze graag bij u ophalen.

                                                                               

  geplande activiteiten

  Kinderen vanaf 8 jaar kunnen zich bij ons aanmelden. Per activiteit is plek voor 15 kinderen. De activiteiten worden begeleid door een team van enthousiaste vrijwilligers. Wij werken via een app waar al onze activiteiten op staan en ouders zelf hun kind aan en af kunnen melden indien er plek is. Als de activiteit vol zit kan een kind op de wachtlijst komen. Indien er een ander kind uitvalt krijgt het eerst wachtende kind alsnog de mogelijkheid om deel te nemen. Via deze app hebben wij ook de contact gegevens van de ouders. Indien nodig kunnen wij op die manier ook ouders bereiken.

  Wil jij jou kind toe laten voegen aan deze app stuur ons dan een mail info@socialkidstilburg.nl en dan kunnen wij het kind en de ouders hieraan toevoegen.

  Deze familie avond is van 19u tot 21u en vrij toegankelijk voor kinderen vanaf 8 jaar. Word gehouden bij kinderboerderij Het Valleike, Scharwoudestraat 30 in De Reeshof. Kinderen die op het voortgezet onderwijs zitten mogen hier zonder volwassenen naar toe komen, kinderen op het basis onderwijs dienen te komen met minimaal 1 volwassenen. Een leuk gezinsuitje dus waar je andere ouders kunt leren kennen.

  NIEUWSBRIEF 1

  Maandag 10 mei was het dan eindelijk zo ver. Stichting Social Kids Tilburg is geboren. Achter de schermen zijn we dan nog volop alles aan het regelen.

  Sponsoren: het openen van een bankrekening duurt langer dan gedacht dus er kunnen nog geen donaties gestort worden. Toch kan je ons ook op andere manieren sponsoren. Heb je wat leuke gezelschapsspelen over die niet te lang duren en waar je niets meer mee doet? Of heb je leuke knutselspullen over waar je niets meer mee doet? Denk dan eens aan ons en stuur een mail naar info@socialkidstilburg.nl

  Leuke ideeën: Omdat we zoveel mogelijk rekening willen houden met de behoefte van de kinderen zelf horen we heel graag wat jou kind nodig heeft of leuk vind om te doen. Wij gaan dan kijken of en hoe we dit kunnen realiseren. Deze ideeën kun je ook mailen naar info@socialkidstilburg.nl

  Kennismaking: Wij streven erna om in de eerste week van de grote vakantie de eerste echte activiteit te kunnen aanbieden. Om voor die tijd toch al een beetje kennis te maken met Social Kids Tilburg hebben we in Juni een inloop middag geregeld. Deze is op woensdag 9 Juni tussen 14.00u en 16.30u in de kantine van T.S.V. Gudok, spaubeekstraat 201 Tilburg. Je kunt dan even kennis komen maken met ons. Wij zorgen dat er wat creatieve dingen en spelletjes klaar liggen. Alleen even komen kijken en kletsen mag natuurlijk ook. Zien wij je dan?

  We hebben een locatie gevonden

  Wij mogen gebruik gaan maken van de kantine en de faciliteiten van T.S.V. Gudok. Wij zijn Gudok dan ook heel erg dankbaar dat ze hiertoe bereid zijn en zo ons een kans geven om de stichting op te bouwen. Op naar een prettige samenwerking.

  Opening

  Lees meer over de grote opening