NIEUWSBRIEF 3

Nog zo’n 2,5week en dan starten we met de activiteiten in de grote beemd. De inschrijvingen zijn in volle gang en we kunnen jullie vertellen dat we trots zijn op de hoeveelheid aanmeldingen. Sommige avonden is bijna ons maximum bereikt. We willen namelijk niet te grote groepen. Wij hebben er dan ook echt heel veel zin in!

Acties

Er lopen op dit moment verschillende acties om er voor te zorgen dat we volgend jaar zeker verder kunnen en de kosten hiervoor kunnen betalen.

 • Als eerste zijn we begonnen met het verzamelen van lege flessen. We gaan hiervoor langs de deuren en hebben op verschillende adressen bakken staan waar gedoneerd kan worden. Wat een leuke reacties krijgen we. We hebben al heel wat flessen in ontvangst mogen nemen. Je kunt de flessen nog tot 31-12-2021 inleveren op Oosterbeekstraat 73, Megenstraat 155, Dreischorstraat  44 en Mastenbroekstraat 3 of misschien komen we ook bij jou aan de deur!
 • Varkentjeskrassen. Je kiest een varkentje en krast die open. Het bedrag dat eronder zit ( is tussen de €0,50 en €3,00) dat doneer je dan aan onze stichting. Als dank daarvoor krijg jij 8 kortingsbonnen van ons. Met deze varkentjes komen we ook bij u aan de deur. De actiebonnen zijn tot eind 2022 geldig
 • Als laatste hebben we ons aan kunnen melden bij Sponsorkliks. Hier kun je online shoppen bij heel veel winkels. Het product dat je koop is niet duurder maar wij als stichting krijgen een commissie over jou aankoopbedrag. Je kunt onze stichting dus helpen door via de volgende link jou online aankopen te doen.
 • https://app.getresponse.com/click.html?x=a62b&lc=SeCvnF&mc=Co&s=BVQBDxJ&u=hXBJI&z=E9Zltkt&

  Wat staat er op de planning?

  Op 28 november mogen wij op de braderie in dongen komen staan. Dit is mogelijk gemaakt door Koolen & Koolen. Deze braderie is in het centrum Hoge Ham in Dongen. Wij hebben daar natuurlijk weer iets heel gezelligs voor bedacht. Kom jij ook even langs?

  Daarnaast zijn we nog met verschillende mensen in gesprek om ook volgend jaar weer leuke acties te bedenken om zo onze kosten te kunnen blijven betalen en de activiteiten gratis te houden. Zodra hier meer over bekend is horen jullie dat. Als jij nog een leuk idee hebt of jij kunt ons hierbij helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Ook zijn wij op dit moment bezig om de activiteiten voor volgend jaar te plannen. Hier zijn al hele leuke ideeën voor, maar het kan natuurlijk altijd leuker. Heb jij een leuk idee? Of kun/wil jij een keer jouw sport komen promoten? Heb jij een leuk bedrijf dat gericht is op kinderen en wil jij een avondje voor onze kinderen vrij maken? Mail dan naar info@socialkidstilburg.nl of bel ons op 06-16717669.

  Oproep

  Als laatste een kleine oproep. Voor de activiteit van 15 december hebben wij nog spullen nodig. Om de kosten te beperken willen we een beroep doen op onze volgers. Heb jij toevallig nog wat oase liggen? Of versieringen voor in kerststukjes die u aan ons wil doneren? Laat het ons dan weten dan komen wij deze graag bij u ophalen.