geplande activiteiten

Kinderen vanaf 8 jaar kunnen zich bij ons aanmelden. Per activiteit is plek voor 15 kinderen. De activiteiten worden begeleid door een team van enthousiaste vrijwilligers. Wij werken via een app waar al onze activiteiten op staan en ouders zelf hun kind aan en af kunnen melden indien er plek is. Als de activiteit vol zit kan een kind op de wachtlijst komen. Indien er een ander kind uitvalt krijgt het eerst wachtende kind alsnog de mogelijkheid om deel te nemen. Via deze app hebben wij ook de contact gegevens van de ouders. Indien nodig kunnen wij op die manier ook ouders bereiken.

Wil jij jou kind toe laten voegen aan deze app stuur ons dan een mail info@socialkidstilburg.nl en dan kunnen wij het kind en de ouders hieraan toevoegen.

Deze familie avond is van 19u tot 21u en vrij toegankelijk voor kinderen vanaf 8 jaar. Word gehouden bij kinderboerderij Het Valleike, Scharwoudestraat 30 in De Reeshof. Kinderen die op het voortgezet onderwijs zitten mogen hier zonder volwassenen naar toe komen, kinderen op het basis onderwijs dienen te komen met minimaal 1 volwassenen. Een leuk gezinsuitje dus waar je andere ouders kunt leren kennen.