NIEUWSBRIEF 1

Maandag 10 mei was het dan eindelijk zo ver. Stichting Social Kids Tilburg is geboren. Achter de schermen zijn we dan nog volop alles aan het regelen.

Sponsoren: het openen van een bankrekening duurt langer dan gedacht dus er kunnen nog geen donaties gestort worden. Toch kan je ons ook op andere manieren sponsoren. Heb je wat leuke gezelschapsspelen over die niet te lang duren en waar je niets meer mee doet? Of heb je leuke knutselspullen over waar je niets meer mee doet? Denk dan eens aan ons en stuur een mail naar info@socialkidstilburg.nl

Leuke ideeën: Omdat we zoveel mogelijk rekening willen houden met de behoefte van de kinderen zelf horen we heel graag wat jou kind nodig heeft of leuk vind om te doen. Wij gaan dan kijken of en hoe we dit kunnen realiseren. Deze ideeën kun je ook mailen naar info@socialkidstilburg.nl

Kennismaking: Wij streven erna om in de eerste week van de grote vakantie de eerste echte activiteit te kunnen aanbieden. Om voor die tijd toch al een beetje kennis te maken met Social Kids Tilburg hebben we in Juni een inloop middag geregeld. Deze is op woensdag 9 Juni tussen 14.00u en 16.30u in de kantine van T.S.V. Gudok, spaubeekstraat 201 Tilburg. Je kunt dan even kennis komen maken met ons. Wij zorgen dat er wat creatieve dingen en spelletjes klaar liggen. Alleen even komen kijken en kletsen mag natuurlijk ook. Zien wij je dan?